|

Ömer Çatkıç: ByLock'u Zafer Biryol'un evinde indirdim

FETÖ soruşturmasında tutuklanan ve bugün tahliyesine karar verilen eski futbolcu Ömer Çatkıç, örgütle ilişkisine ilginç önemli bilgiler verdi. Çatkıç, FETÖ'nün haberleşme programı ByLock'u kendisi gibi eski futbolcu olan Zafer Biryol'un evinde indirdiğini söyledi.

Yeni Şafak
16:51 - 16/10/2018 Salı
Güncelleme: 17:31 - 16/10/2018 Salı
DHA
Uzun yıllar Gaziantepspor'un kalesini koruyan Ömer Çatkıç milli takım formasını da giydi.
Uzun yıllar Gaziantepspor'un kalesini koruyan Ömer Çatkıç milli takım formasını da giydi.

FETÖ'nün futbol yapılanması davasında eski futbolcu Ömer Çatkıç'ın tahliyesine karar verildi. Mahkeme, eski futbolcu Zafer Biryol'un ise tutukluluk halinin devamına hükmetti.

14 aydır tutuklu olduğunu eşi ve çocuklarından uzak olduğunu söyleyen Çatkıç, "17-25 Aralık'tan sonra Bank Asya'dan paramı çektim. ByLock programını Zafer Biryol'un evinde yemekte olduğumuz bir sıra indirdim. Bu programı sohbet sırasında evde bulunan kişilerin söylemesiyle apple store'dan indirdim. Programı indirdiğim sırada sanırım yemek falan geldi sonra konu değişti. Program üzerine konuşmadık. Bu programı daha sonra sildim. Hiç kullanmadım. 14 aydır 3küçük çocuğumdan ve eşimden uzağım. Masumum ve mağdurum. Etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak istiyorum" diyerek tahliyesini istedi. Duruşma sanık ifadeleriyle devam ediyor.

#Zafer Biryol
#FETÖ
#ByLock
6 yıl önce