|

Canlı canlı kuyuya atmış

Manisa'da yaşanan kuyu vahşetindeki korkunç ayrıntı tüyler ürpertti. Tutuklanan üvey baba M.M.’nin, başına sopayla vurarak bayılttığı 15 yaşındaki Ahmet Coşkun’u canlı canlı kuyuya attığı belirlendi. Oğlunun cenazesini teslim alan öz babası Mustafa Ali Coşkun, “İnşallah adalet yerini bulur. Umarım en büyük cezayı alırlar” dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 05:24 - 22/02/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Liseli Ahmet’i su kuyusuna atan üvey baba M.M. ile annesi E.M. ve üvey babanın arkadaşı Y.K. önceki gün tutuklanmıştı.
Liseli Ahmet’i su kuyusuna atan üvey baba M.M. ile annesi E.M. ve üvey babanın arkadaşı Y.K. önceki gün tutuklanmıştı.

Üvey baba cinayetindeki korkunç detay otopside ortaya çıktı. İzmir'in Menemen ilçesinde geçen hafta kaybolan ve Manisa'daki bir su kuyusunda cesedi bulunan 15 yaşındaki lise öğrencisi Ahmet Coşkun'un canlı canlı kuyuya atıldığı gerçeği tüyler ürpertti.



BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞ


Karşıyaka Atakent Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Ahmet Coşkun'un su kuyusu içinde bulunan cesedine İzmir Adli Tıp Kurumu'nda ön otopsi yapıldı. Buna göre, liseli gencin başına aldığı darbelerden dolayı kafatasının çatladığı, beyin kanaması geçirdiği ve baygın halde canlı canlı kuyuya atıldığı tespit edildi. İzmir Adli Tıp Kurumu morgundaki cenaze, öz babası Mustafa Ali Coşkun tarafından teslim alınarak toprağa verileceği Manisa'nın Yunusemre ilçesi Köseler Mahallesi'ne götürüldü.





ONLAR ÇEKSİN Kİ ACIM HAFİFLESİN


Eşiyle 2004'te boşandığını, daha sonra hiç görüşmediğini, oğluyla da en son 1 yıl önce bir araya geldiğini anlatan Coşkun, “Son görüşmemizde 'baba artık dışarıda görüşelim' demişti. Ben de 'tamam' dedim. Sanıyorum beni oğlumla görüştürmek istemiyorlardı'' dedi. Cinayete anlam veremediğini, bazı tanıdıklarının eski eşi ve üvey baba için “çok iyi insanlar” yorumu yaptığını da kaydeden Coşkun, “Madem bu kadar iyi insanlardı, neden oğlumu katlettiler? Bir sorun varsa neden bana bildirmediler? Oğlumu görmemeye razıydım. Yeter ki oğlum iyi olsun. İnşallah adalet yerini bulur. Umarım en büyük cezayı alırlar. Onlar çeksin ki benim acım biraz hafiflesin” diye konuştu.





AHMET KALBİMİZDESİN


Öte yandan Ahmet Coşkun'un öğrenim gördüğü Karşıyaka Atakent Anadolu Lisesi öğrencileri, 9'uncu sınıf öğrencisi arkadaşları için anı defteri oluşturdu. Coşkun'un fotoğrafını koydukları sırasına çiçek bırakan öğrenciler, sıraya “Ahmet kalbimizdesin” yazdı.






#Manisa
#Vahşet
#Cinayet
7 yıl önce