|

Cavcav'ın sakal alerjisi

İlhan Cavcav, futbolcularına sakal uzatma yasağı getirdi. Cavcav, maçlara sakallı çıkan oyunculara da 25 bin TL ceza verecek!

Yeni Şafak
04:00 - 16/11/2014 Pazar
Güncelleme: 22:10 - 15/11/2014 Cumartesi
Diğer
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, futbolculara sakal yasağı getirdiğini açıkladı. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Cavcav, sakal yasağına uymayan oyunculara para cezası verileceğini söyledi.

TAKIM İMAM HATİP’E DÖNDÜ

Kulüp müdürüne, ‘Bundan böyle maçlara kim sakallı çıkıyorsa 25 bin TL para cezası verin’ talimatını verdiğini söyleyen Cavcav, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaraylı futbolcuları da sakal bıraktıkları için eleştirdi. Cavcav, “Volkan’da, Selçuk’ta sakal, Beşiktaşlılar’da sakal. Yahu arkadaş, burası imam hatip okulu mu? Sen gençlere örnek olacaksın. Bunu Demirören’e de söyledim. O, ‘biz böyle bir karar alamayız’ diyor” ifadelerini kullandı. Cavcav kendi takımına getirdiği yasaklam yetinmeyerek, Beşiktaş'a da el attı. 

BİLİC’İ KOVARDIM

Cavcav, "80 yaşına geldim her gün tıraş olan bir adamım. Futbolcu herkese örnek olmalı. Aynı zamanda Beşiktaş'ın teknik direktörü ki başkanı olsam o adamı bir dakika tutmam" dedi. Cavcav daha sonra yaptığı açıklamada "imam hatip" ifadesini kullanmadığını ileri sürdü.
#ilhan cavcaz
#slaven bilic
#gençlerbirliği
#cavcav sakal
9 yıl önce