|

Cenazesinde sadece 7 kişi saf tuttu

Ankara'da 14 Nisan Perşembe günü kaybolan ve cesedi günler sonra evlerinden kilometrelerce uzaklıktaki Ankara Çayı kenarında bulunan 8 yaşındaki Serdar Kandemir'in cenazesi, Ortaköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazesinde ise sadece 7 kişinin saf tutması ise dikkatlerden kaçmadı.​

Yeni Şafak
08:11 - 27/04/2016 Çarşamba
Güncelleme: 08:51 - 27/04/2016 Çarşamba
DHA
Kaybolduktan günler sonra cesedi bulunan Serdar Kandemir'in cenazesinde 7 kişi saf tuttu.
Kaybolduktan günler sonra cesedi bulunan Serdar Kandemir'in cenazesinde 7 kişi saf tuttu.

Ankara'da okuldan çıktıktan sonra kaybolan ve 10 gün sonra Etimesgut Etiler Caddesi üzerindeki Ankara Çayı kenarında bulunan ilköğretim okulu öğrencisi 8 yaşındaki Serdar Kandemir'in cenaze namazı Mamak'taki Ortaköy Camii'nde kılındı. İkindi namazı sonrası kaldırılması beklenen minik Serdar'ın cenazesi için namaz saati beklenmeden imam tarafından cenaze namazı kıldırıldı.



Sadece 7 kişi saf tuttu


Serdar Kandemir'in cenazesine annesiyle birlikte az sayıda kişinin katılması dikkat çekti. Minik Serdar'ın cenaze namazında 7 kişi saf tuttu. Cenaze namazında annesinin gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.



Üzgün olduğu görülen anne, yakınları tarafından teselli edildi. Cenaze namazının ardından 8 yaşındaki Serdar Kandemir'in cenazesi Ortaköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.





#Serdar Kandemir
#Ankara
#Mamak
8 yıl önce
default-profile-img