|

Çeyrek asırlık birikim artık İzmir'de...

Ülkemiz eğitim camiasının öncü kurumlarından Birikim Okulları, okulculuk alanındaki tecrübesini İzmir'e taşıyor. Sahip olduğu eğitim felsefesi, milli ve manevi değerlere olan bağlılığı ve ilkeli duruşu ile dikkat çeken Birikim Okulları artık İzmir'de...

Yeni Şafak
08:55 - 18/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 08:58 - 18/05/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

İzmir'in Bornova İlçesi'nde 15 bin metrekarelik alana sahip, geniş, ferah ve teknolojik donanımlı sınıfları, öğrenciler için tüm detayların düşünüldüğü ortak kullanım alanları, müzik ve görsel sanatlar atölyeleri, kütüphaneleri, laboratuarları, spor alanları, konferans salonları, yemekhanesi ve saymakla bitiremeyeceğimiz özellikleriyle, İzmir'i yepyeni bir okul konseptiyle buluşturan Birikim Okulları'nın yeni projesi, “Okul dediğin böyle olur" dedirtiyor.



Birikim Okulları'nın İzmir Bornova'daki yeni kampüsünde İzmirliler, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve Anadolu lisesi hizmetlerinden faydalanabilecekler. Tamamı alanında uzman yönetici ve öğretmen kadrosuna sahip olan okulun en büyük özelliklerinden biri de bu okulların giriş ve çıkışlarının bir birinden bağımsız olması ve farklı yaş gruplarındaki öğrencilerin kendilerine ait alanları özgürce kullanabilmeleri.



Birikim Okulları İzmir Bornova Kampüsü'nün açılışını ise 20 Mayıs 2016 Cuma günü Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Binali Yıldırım Bey'in katılımı ile gerçekleştirilecek. Yıldırım'ın yanı sıra MEB Müsteşarı Sayın Yusuf Tekin, MEB Müsteşar yardımcısı Muammer Yıldız, Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sayın Kemal Şamlıoğlu, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Vefa Bardakçı ve eğitim ve iş hayatının önemli isimlerinin de hazır bulunacağı açılışa tüm İzmirliler davetli.



Açılış ile ilgili olarak konuşan Birikim Okulları yetkilileri, İzmir'de gerçekleştirdikleri bu projelerinde de diğer projelerinde olduğu gibi esas hedeflerinin ticari kaygılar olmadığını, altını çizerek belirtiyorlar. Eğitime yeni bir soluk olarak getirdikleri Hayat Denge Modeli etrafında İzmirli genç neslin, akademik, sosyal ve manevi alandaki gelişimlerine katkı sağlayarak onların hayata en iyi şekilde hazırlanmalarını; Kişilik Gelişimi ve Adabımuaşeret gibi tamamı kendilerine ait programlarla, okuyan, düşünen ve üreten, edep ve haya sahibi, memleketinin dertleriyle dertlenen ve onlara çözüm üretmeye çalışan bir gençlik arzusuna sahip oldukları vurgulayarak, “ Bilginin birikiminden Birikim'in geleneğine" diyerek çıktığımız yolda İzmir halkının gönlünde de yer etmek istiyor ve açılışımızda tüm İzmirlileri aramızda görmek istiyoruz diyorlar.



Birikim Okulları; bilginin verimli toprağı....













#İzmir
#Birikim Okulları
8 yıl önce