|

CHP Kocaeli İl Başkanı istifa etti

CHP Kocaeli İl Başkanı Cihat Altunyuva, görevinden istifa etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Altunyuva, 1 Kasım milletvekilliği seçimi için parti olarak Kocaeli'den en az 5 milletvekili çıkarma hedefi koyduklarını söyledi.

Yeni Şafak
14:18 - 3/10/2015 Cumartesi
Güncelleme: 14:31 - 3/10/2015 Cumartesi
AA

CHP Kocaeli İl Başkanı Cihat Altunyuva, görevinden istifa etti. Altunyuva, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 Kasım milletvekilliği seçimi için parti olarak Kocaeli'den en az 5 milletvekili çıkarma hedefi koyduklarını söyledi.



Bu hedefe ulaşmak için bazı sıkıntılar yaşadığını ifade eden Altunyuva, "Ben de partinin bu sıkıntıları aşması konusunda hedefime ulaşamadım. O nedenle genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüm. Yeni bir yapılanmaya ihtiyaç olduğunu ve nöbet değişimi gerektiğini ilettim. Genel Başkan da anlayışla karşıladı. Partinin bu seçimde hedeflerine ulaşması için almış olduğum bir karar. 5 milletvekili hedefimiz, hem 7 Haziran hem de 1 Kasım için geçerliydi" diye konuştu.



Altunyuva, yeni il başkanı atanması konusunda gerekli çalışmanın parti organlarınca yapılacağını kaydetti.



Altunyuva, dün de sosyal medya hesabında 'yorumsuz' diyerek “Negatif insanlarla aynı ortamda bulunmak, radyasyona maruz kalmak gibidir. Kısa süreli düşük dozlara dayanabilirsiniz. Ancak sürekli maruz kalmak sizi öldürür" paylaşımında bulunmuştu.



#CHP
#Kocaeli İl Başkanı
#Cihat Altınyuva
9 yıl önce