|

Çizgimizi bozmayacağız

Yeniçağ Gazetesi'nin İstanbul Yenibosna'da bulunan merkez binasına kimliği belirsiz kişiler saldırı düzenledi. Kamera görüntülerine göre yaklaşık 30 kişilik olduğu tahmin edilen saldırganların yakalaması için operasyon başlatıldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/12/2016 Cumartesi
Güncelleme: 02:20 - 10/12/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Yaşanan korku dolu geceyle ilgili Yeni Şafak'a açıklamalarda bulunan İcra Kurulu Başkanı Ahmet Yabuloğlu, bugüne kadar tehdit almadıklarını belirterek, “Saldırıya anlam da veremedik” diye konuştu.





Gazete binasından ayrıldıktan 10-15 dakika sonra bir telefon geldiğini anlatan Yabuloğlu, “Binadaki arkadaşlar saldırı olduğunu bildirdi. Hemen geri döndük. Biz gazeteye ulaştığımızda polis ekipleri tüm güvenlik önlemlerini almış, olay yeri inceleme ekipleri için çalışmalara başlamıştı. Titiz bir çalışma yürüttüklerine şahidim. Kısa sürede saldırganların bulunacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. Saldırıya ilişkin kamera kayıtlarının çok net olduğunu anlatan Yabuloğlu, “Olay sırasında gazete binası önünde bir can pazarı yaşandı. Saldırganlar bağırıp çağırmışlar ama ne söylediklerini panikten kimse anlamamış. Bu nedenle saldırı gerekçesini de anlayamıyoruz”


diye açıkladı.



#Yeniçağ Gazetesi
#Yenibosna
#Ahmet Yabuloğlu
7 yıl önce