|

Çocuğunu arabada unuttu

Malatya'da bir baba çocuğunu arabada unuttu. Yaklaşık 45 dakika arabanın içinde kalan çocuk havasızlıktan boğulmak üzereyken otopark görevlisi tarafından fark edildi. Olay yerine gelen polis arabada mahsur kalan minik Yusuf'u dışarı çıkardı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yeni Şafak
15:59 - 15/07/2016 Cuma
Güncelleme: 13:05 - 15/07/2016 Cuma
IHA
Polis ekipleri tarafından çıkarılan Yusuf'a vatandaşlar su içirdi.
Polis ekipleri tarafından çıkarılan Yusuf'a vatandaşlar su içirdi.

Malatya Battalgazi ilçesine bağlı Leblebici Sokak'ta bir otoparkta meydana gelen olayda S.K. adlı vatandaş aracını içinde 3 yaşındaki Yusuf K. isimli çocuğu ile birlikte sokak üzerindeki bir otoparka park etti. İddiaya göre çocuğunu arabada bırakan baba işini halletmek üzere daha sonra dışarıya çıktı. Yaklaşık 45 dakika boyunca arabanın içinde kalan minik çocuk havasızlıktan boğulmak üzereyken imdadına otopark görevlisi yetişti. Arabada bir çocuğun olduğunu fark eden otopark görevlisi durumu hemen polise bildirdi.



Çocuğu 5 dakikalığına bıraktığını söyledi


Olay yerine gelen polis ekipleri aracı kontrol ettikten sonra aracın arka camını kırarak çocuğu dışarıya çıkarttı. Havasızlıktan ve sıcaktan ciddi şekilde etkilendiği görülen minik Yusuf'a vatandaşlar ve polis ekipleri su içirdi. Bu sırada olay yerine baba ulaştı. Olay yerine geldiğinde gördüğü manzara karşısında şaşkına dönen baba ilk ifadesinde çocuğu beş dakikalığına arabada bıraktığını söylediyse de otopark görevlisi çocuğun 45 dakikadır içeride mahsur kaldığını polise bildirdi.



Polis ekipleri daha sonra minik Yusuf'u kontrol amaçlı hastaneye götürürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

#Malatya
8 yıl önce