|

Çöp kutusunda asker kıyafeti bulundu

Erzurum'da bir çöp konteynerde bulunan jandarma kıyafetleri polisi alarma geçirdi. Yapılan araştırmada elbiselerin mahalleye yeni taşınan bir uzman çavuşa ait olduğu, kapıcının çöp sanarak konteynere attığı belirlendi.

Yeni Şafak
13:21 - 12/08/2016 Cuma
Güncelleme: 10:23 - 12/08/2016 Cuma
DHA
Erzurum'da bir çöp konteynerde jandarma kıyafetleri bulundu.
Erzurum'da bir çöp konteynerde jandarma kıyafetleri bulundu.

Erzurum'da bir çöp konteynerde jandarma kıyafetleri bulundu.



Bugün saat 11.30 sıralarında merkez Yakutiye ilçesi Lala Paşa Mahallesi Süslü Sokak'ta kağıt toplayan bir kişi, çöpte jandarma kıyafetleri görünce durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine giden polis, kıyafetleri çöpe kimin attığını bulmak için mahallede geniş çaplı soruşturma yaparken, güvenlik kamera görüntülerini de inceledi. Polis, çöpteki askeri kıyafetleri incelemek üzere poşete doldurup araca koydu. Yaklaşık bir saat sonra kıyafetlerin mahalleye yeni taşınan bir uzman çavuşa ait olduğu belirlendi. Uzman çavuşun yeni taşındığı apartmana kıyefetini poşet içerisinde getirip evin önüne koyduğu, kapıcının da bunu çöp sanarak konteynere attığı ortaya çıktı.



Çöpün etrafında toplanan, balkon ve pencereden bakan vatandaşlar ise olayı merakla izledi. Olayın yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını duyunca da derin bir oh çektiler.




#Çavuşoğlu
#Erzurum
8 yıl önce