|

Ülkü ocağına saldırı: 4 gözaltı

Yeni Şafak
23:16 - 18/05/2015 Pazartesi
Güncelleme: 20:20 - 18/05/2015 Pazartesi
DHA

Maltepe Ülkü Ocakları binasına akşam saatlerinde yaklaşık 15 kişilik sopalı bir grup tarafından saldırı yapıldı. 1 kişi tabanca ile yaralandı. Saldırganlardan 4 kişi gözaltına alındı.



Olay, saat 19.00 sıralarında, Küçükyalı Bağdat Caddesi üzerinde bulunan bir binanın 2. katındaki Maltepe Ülkü Ocakları'nda meydana geldi. İddiaya göre, kendilerine 'Türk Ocağı' adını veren bir grup ile Ülkü Ocakları üyeleri arasında öğle saatlerinde başlayan tartışma akşam saatlerinde sopalı-silahlı kavgaya dönüştü.



1 KİŞİ SİLAHLA YARALANDI


Türk Ocağı adlı gruptan yaklaşık 15 kişi, sopalarla Ülkü Ocakları'nı bastı. Bu sırada, ruhsatsız silahını ateşleyen Ülkü Ocakları Maltepe Şube Başkanı E.E., M.A. adlı kişiyi bacağından vurdu. Olay üzerine Ülkü Ocakları binasına çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Saldırganlardan 4 kişi gözaltına alınırken, yaralanan M.A. hastaneye kaldırıldı.


Polis, gözaltına alınan 4 kişiyi Ülkü Ocakları binasından çıkarırken, bazı kişiler şüphelilere saldırmak istedi. Polis, 4 şüpheliyi Çevik Kuvvet aracına bindirerek olay yerinden uzaklaştırdı.


Olay yerinde 6-7 adet boş kovan bulunurken, polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor

#Maltepe Ülkü Ocakları
#gözaltı
#saldırı
9 yıl önce