|

Cumali Atilla'nın özgeçmişindeki 'Diyarbakır' detayı

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı için görevlendirilen Cumali Atilla'nın özgeçmişindeki 'Diyarbakır' detayı dikkati çekiyor. Ankara'nın Etimesgut ilçesinin Kaymakamı olan Elazığlı Cumali Atilla, daha önce Diyarbakır'da Vali Yardımcılığı görevini üstlenmiş.

Yeni Şafak
17:02 - 1/11/2016 Salı
Güncelleme: 14:14 - 1/11/2016 Salı
Yeni Şafak
Cumali Atilla, Etimesgut'taki görevi sırasında vatandaşlarla yakın bir diyalog ortamı oluşturmuştu.
Cumali Atilla, Etimesgut'taki görevi sırasında vatandaşlarla yakın bir diyalog ortamı oluşturmuştu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ankara'nın Etimesgut ilçesi Kaymakamı Cumali Atilla görevlendirildi. Atilla'nın yarın sabah göreve başlayacağı öğrenildi.



Cumali Atilla'nın bölgeye yabancı olmadığı özgeçmişinde yer alan kentlerle dikkatleri çekiyor.



Erzincan'da göreve başlamış

Elazığ doğumlu olan Cumali Atilla, ilk görevine Erzincan'da Kaymakam olarak başlamış.



  1. 1964 Elazığ doğumlu olan Cumali Atilla ilk ve orta öğrenimini Elazığ'da, Yükseköğrenimini İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde tamamlamış.

Atilla, daha sonra Giresun Piraziz, Muş Malazgirt, Bolu Mengen Kaymakamlığı, Diyarbakır Vali Yardımcılığı ve Konya Beyşehir Kaymakamlığı görevini yürütmüş. Bu kapsamda Cumali Atilla'nın özgeçmişindeki Doğu illeri dikkati çekerken, Diyarbakır'da ikinci kez kritik bir rol oynayacağı görüldü.



23 Eylül 2011'den bu yana Etimesgut Kaymakamlığı görevini yürüten Atilla'nın yarın sabah Diyarbakır'da göreve başlaması bekleniyor.






#Cumali Atilla
#Diyarbakır
#Etimesgut
#Kayyum
7 yıl önce