|

Cumhurbaşkanı Erdoğan Artvin'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Artvin Yusufeli ilçesinde vatandaşlara hitap etti.. "Son 6 yıldır her adımlarında bizim eserlerimizi hedef alıyorlar" diyen Erdoğan, "Dışarıda da Batı tehdit sallıyor. Biz Türkiye'nin hakkı neyse onu savunduk, savunacağız" şeklinde konuştu.

14:08 - 24/08/2019 السبت
Güncelleme: 14:23 - 24/08/2019 السبت
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan. Fotoğraf: Arşiv.
Cumhurbaşkanı Erdoğan. Fotoğraf: Arşiv.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Artvin Yusufeli ilçesinde vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan'ın açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

"Yusufeli ilçesindeki barajın inşaatını az önce helikopterle inceledim. Çok değerli bir eseri buraya kazandırdık. 2021 yılının nisan ayında Yusufeli Barajı'nda elektrik üretiminin başlayacak bu alanda 1 milyar 250 milyon TL'lik bir elektrik üretimi bekliyoruz.

Baraj inşası nedeniyle Yusufeli ilçemizde de yerleşim yerlerinde değişimler yaşandı. Burada her şeyiyle muhteşem bir şehir inşa ediliyor.

"Türkiye'nin hakkını sonuna kadar koruyacağız"

Doğu Akdeniz'de Amerika varmış, Fransa varmış, Mısır varmış, Katar varmış ama Türkiye yokmuş. Eline diline dursun. Sen orada bizim Yavuz'umuzu görmüyor musun? Barbaros Hayrettin'i görmüyor musun? Sondaj gemilerinin yanında sismik araştırma gemilerimizin yanında bizim fırkateynimizi görmüyor musun?

Uçaklarımızla, her şeyimizle oradayız. Batı tehdit sallıyor. Biz tehdit mehdit dinlemeyiz. Burada Türkiye'nin hakkını sonuna kadar savunuyoruz, savunacağız.

Görünce şaşıracaklar

Burada, her şeyiyle muhteşem bir şehir inşa ediliyor. Bunları görüşünce şaşıracaklar. Onlar bizim Türkiye olduğumuzu bilmiyorlar.

Ben gelirken de Sayın Bakan'a onu söyledim. Konutların olduğu yerde ağaçlandırma yapalım diye. Yağmurumuz bol, bereketli topraklar. Bunları da inşallah yapacağız.

Gençlerimizin ve kadınlarımızın yeni yerleşim konusundaki beklentilerini bize arkadaşlarımız iletti. Herkesin gönlünü hoş edecek şekilde bu süreci sona erdireceğiz. İlçemizde hak sahibi olmayanların mağdur olmaması için de elimizden geleni yapacak, mağduriyet yaşanmasına izin vermeyeceğiz."

#Erdoğan
٪d سنوات قبل