|

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tesla ve SpaceX’in Kurucusu Elon Musk ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Türkiye’deki kamu ve özel sektör kurumları ile şirket arasında uzay teknolojileri başta olmak üzere farklı alanlarda iş birliğine ilişkin hususların ele alındığı öğrenildi.

20:48 - 27/01/2021 Çarşamba
Güncelleme: 01:02 - 28/01/2021 Perşembe
DHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk Türkiye'de de görüşmüştü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk Türkiye'de de görüşmüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tesla ve SpaceX'in Kurucusu Elon Musk ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan-Musk görüşmesinde, Türkiye'deki kamu ve özel sektör kurumları ile şirket arasında uzay teknolojileri başta olmak üzere farklı alanlarda iş birliğine ilişkin hususlar ele alındı.

Erdoğan görüşmenin detaylarını paylaştı


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk ile yaptığı telefon görüşmesinin detaylarını BİP ve Telegram’dan paylaştı. Erdoğan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili kardeşim, bugün Tesla ve SpaceX’in Kurucusu Elon Musk ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Görüşmede, Türkiye’deki kamu ve özel sektör kurumları ile şirket arasında uzay teknolojileri başta olmak üzere farklı alanlarda iş birliğine ilişkin hususları ele aldık. Teknoloji alanında ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmeyi ve Milletimize fayda sağlama amacıyla bu alanda atılan her adımı desteklemeyi sürdüreceğiz."




#Recep Tayyip Erdoğan
#Tesla
#Elon Musk
3 yıl önce
default-profile-img