|

Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun'da yoklama yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Giresun İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda merkez ilçe ile ilçe teşkilatlarından kaç kadın belediye üyesinin geldiğini sorarak tek tek yoklama yaptı.

Yeni Şafak
20:05 - 9/08/2017 Çarşamba
Güncelleme: 20:45 - 9/08/2017 Çarşamba
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Giresun İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, merkez ilçe ile ilçe teşkilatlarından kendisini dinlemeye kaç kadın belediye üyesinin geldiğini sorarak tek tek yoklama yaptı.


"Kaç kadın belediye meclis üyesi var"
İstanbul'da 1994'te kadın kollarının çok iyi çalışarak, üzerinde
"bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır."
yazılı, parti amblemi bulunan kahve dağıttığını anlatan Erdoğan, 1994 seçimlerinde kadınların bu hareketiyle büyük puan topladıklarını kaydetti.

Kendisini dinleyenler arasında "Kaç kadın belediye meclis üyesinin olduğunu" soran Erdoğan, 12 üyeden 4'ünün bulunduğunu öğrenince, "Anlamam, ben buraya gelene bakarım. Halep oradaysa, arşın burada. Şimdi tabi burada önümüzdeki seçim için il başkanımız, teşkilatlanma, aynı zamanda bakanımız, milletvekillerimiz hepsi bu işten sorumlu. Bunları çözmemiz lazım." ifadelerini kullandı.

Giresun'un büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası sürecine çok büyük katkılar yapacağına inandığını dile getiren Erdoğan, gençlerden, üniversiteyle ilişkilerini iyi tutmalarını istedi. Erdoğan,
"Slogan gençliği istemiyorum, icraat gençliği istiyorum ona göre."
dedi.
#Recep Tayyip Erdoğan
#AK Parti
#Giresun
7 yıl önce