|

Cumhurbaşkanı Erdoğan verdiği sözü tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz yıl yerel seçimler için gittiği Eskişehir'de kendisini karşılayan Mehmet Emin Kabalı'ya verdiği sözü yerine getirdi. Erdoğan, Kabalı'ya Cumhurbaşkanlığı forsu önünde çekilmiş iki adet fotoğrafını hediye etti.

Yeni Şafak ve
14:54 - 8/01/2015 Perşembe
Güncelleme: 13:23 - 8/01/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz yıl yerel seçimler için gittiği Eskişehir'de miting dönüşü kendisini üzerinde Rabia tişörtüyle karşılayan Mehmet Emin Kabalı'ya verdiği sözü yerine getirdi. Kabalı'ya Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı forsu önünde çekilmiş iki adet fotoğrafı hediye edildi. Erdoğan'ın seçim otobüsüyle havalimanına giderken kendisini fark ettiğini anlatan Kabalı, "Sayın Cumhurbaşkanımız yerel seçimler için Eskişehir'e gelmişti. Ben de kendisini havalimanı yolundan geçerken Rabia tişörtümle karşıladım, el salladım. Bizi fark edince otobüsünü durdurdu, yanımıza gelerek sohbet etti. Ziyaretin sonunda ‘benden bir isteğin var mı?’ diye sordu. Ben de kendisinden ileride yapılacak seçimlerde aday olur da kazanırsa Cumhurbaşkanlığı forsu önünde çekilmiş bir fotoğraf istedim. Sayın Cumhurbaşkanımız bizi unutmamış" dedi.


'ARADAN UZUN ZAMAN GEÇTİ'

Cumhurbaşkanlığı'ndan gelen fotoğrafları görünce çok mutlu olduğunu belirten Mehmet Emin Kabalı, "Hiç beklemiyordum. Aradan uzun zaman geçti. Kasımpaşalı yine verdiği sözü yerine getirdi. Duyduğum mutluluğu asla anlatamam. Kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

#cumhurbaşkanı
#erdoğan
#kasımpaşalı
#söz
9 yıl önce