|

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan milli güreşçiye tebrik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Metehan Başar’ı tebrik etti.

Yeni Şafak
10:23 - 22/08/2017 Salı
Güncelleme: 10:31 - 22/08/2017 Salı
IHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Metehan Başar'ı tebrik etti. Metehan, kendisini telefonla arayarak tebrik eden Erdoğan'a olimpiyatlarda da madalya alacağının sözünü verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Artık bundan sonra İnşallah hedef Olimpiyatlar. Başarılarının devamını diliyorum, biraz kondisyonunu artırman lazım. Sapanca'nın dağlarında fazla koşmanda fayda var.
Artık kündeler, suplekslere hasret kaldık, görmek istiyoruz
" diyerek tavsiyelerde bulundu.

Dünya şampiyonu güreşçi, telefonda konuştuğu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a,"İyi bir haber verdiğim için çok mutluyum. Ben de 2020'yi bekliyorum. Allah'ın izniyle o altın madalyayı da size getireceğim" dedi. Metehan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeyle ilgili ise, "Cumhurbaşkanımız, sporu ve sporcuyu çok destekliyor. Çok sağ olsun. O, böyle ilgili olduğu sürece bu ülkeden çok şampiyon çıkar. Allah'ın izniyle birçok altın madalyayı ülkemize getireceği." ifadelerini kullandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da Metehan Başar'ı telefonla arayarak başarısından dolayı tebrik etti.

#​Recep Tayyip Erdoğan
#Metehan Başar
7 yıl önce