|

Cumhurbaşkanı herkesi bu slogana davet etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan,9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü nedeniyle düzenlenen resepsiyonunda "Milletçe bir seferberlik başlatmak zorundayız. Tüm vatandaşlarımızı 'hayat sigarasız güzel' sloganımıza katılmaya davet ediyorum" dedi.

Yeni Şafak
14:03 - 9/02/2016 Salı
Güncelleme: 18:39 - 9/02/2016 Salı
Yeni Şafak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü nedeniyle düzenlenen resepsiyona katılıyor. Erdoğan resepsiyonda konuşuyor. Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:



Aramızda verdikleri söz üzerine sigarayı bırakmış arkadaşlarımız var. Ben kendilerini verdikleri sözde durduğu ve sigarayı bıraktıkları için tebrik ediyorum. Ortaya koydukları iradeden dolayı kutluyorum.






Devletin en üst temsilcisi olarak anayasa hükmünün yerine getirilip getirilmediğinin takibini yapmak görevimdir. Aynı zamanda bu şahsi prensibimdir. Sigara içme özgürlüğü olamaz. Nasıl intihar etme özgürlüğü yoksa bu da olamaz. Asıl olan sigara içenin değil, sigara içmeyenin özgürlüğünü korumaktır.



Milletçe bir seferberlik başlatmak zorundayız. Tüm vatandaşlarımızı 'hayat sigarasız güzel' sloganımıza katılmaya davet ediyorum. Her günümüzü 9 Şubat olarak kabul edelim.





#Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
#9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü
8 yıl önce