|

Cüneyt Özdemir'e tepkiler dinmiyor!

Yasin Börü'nün annesine "oğlunuz gerçekten IŞİD'çi miydi" şeklinde soru yönelten Cüneyt Özdemir'e sosyal medyada tepki yağmaya devam ediyor.

Medya Gündem
00:00 - 21/10/2014 Salı
Güncelleme: 11:39 - 21/10/2014 Salı
Yeni Şafak
Cüneyt Özdemir'e tepkiler dinmiyor!
Cüneyt Özdemir'e tepkiler dinmiyor!

Diyarbakır'daki Kobani bahanesi ile gerçekleştirilen terör eylemleri sırasında katledilen Yasin Börü'nün ailesini CNN Türk'te sunduğu programa çıkaran ve "Oğlunuz gerçekten IŞİD'çi miydi" diye soran Cüneyt Özdemir'e tepkiler dinmiyor. Kurban bayramında Kobani'den gelen Suriyeli Kürtlere kurban eti dağıtırken PKK'lı şehir teröristleri tarafından vahşice katledilen ve cesedine dahi işkence yapılan Yasin Börü'nün acılı ailesine bir darbe de Doğan Medyası tarafından vuruldu.

CNN Türk'te yayınlanan 5N1K programına konuk edilen Yasin Börü'nün ailesine Cüneyt Özdemir tarafından yöneltilen sorular tepki topladı. Börü'nün acılı annesine "Oğlunuz gerçekten IŞİD'çi miydi" sorusunu yönelten Özdemir'e sosyal medyadan kınama mesajları yağarken, "Berkin'in ailesine de 'oğlunuz DHKP-C'li miydi' diye sordun mu?" yazılı bir görsel Twitter ve Facebook'ta en çok paylaşılanlar arasına girdi.

9 yıl önce