|

D-100'de erkek cesedi bulundu

D-100 karayolunun Beylikdüzü Haramidere kavşağındaki atık su kanalında 20'li yaşlarda bir erkeğe ait ceset bulundu. Belden aşağısı çıplak, baş ve vücut bölümünde darp izleri bulunan cesedin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Yeni Şafak
14:48 - 2/02/2017 Perşembe
Güncelleme: 14:54 - 2/02/2017 Perşembe
DHA
Temizlik işçisi tarafından fark edilen cesedin, yolda seyreden bir otomobilden atıldığı ihtimali üzerinde duruluyor.
Temizlik işçisi tarafından fark edilen cesedin, yolda seyreden bir otomobilden atıldığı ihtimali üzerinde duruluyor.

D-100 karayolu, Beylikdüzü Haramidere kavşağındaki atık su kanalında belden aşağısı çıplak, baş ve vücut bölümünde darp izleri bulunan erkek cesedi bulundu. Cesedin D-100 de seyreden bir otomobilden atılmış olduğu ihtimali üzerinde duruluyor.



Temizlik işçisi gördü


20 yaşlarındaki bir erkeğe ait olduğu anlaşılan cansız beden ve giysilerde kimlik belirlemeye yarayacak bir bulguya rastlanmadı. Olay, bir temizlik işçisinin cesedi görüp polise haber vermesiyle ortaya çıktı.



Darp izleri var


Olay yerinde yapılan incelemede 20'li yaşlarda bir erkeğe ait cansız bedenin belden aşağısının çıplak olduğu, baş ve vücut bölümünde darp izlerinin olduğu görüldü. Polisin incelemesini tamamlanmasının ardından ceset Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.



Polis önce kimlik sonra faillerin peşinde


Gence ait ceset ve üzerindeki giysilerde kimlik belirlemeye yarayacak bir bulguya rastlamadı. Olayın bir cinayet olduğu, 20 yaşlarındaki gencin gece bir otomobilden bulunduğu yere atıldığı ihtimali üzerinde duruluyor. Öncelikle gencin kimliğini belirlemeye çalışan polis, bu tespitin ardından faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalara hız verecek.

#D-100 Karayolu
#Ceset
#Polis
7 yıl önce