|

Damadının yakınına defnedildi

Darbecilerce şehit edilen kahraman astsubay Ömer Halisdemir'in kayınvalidesi Fatma Halisdemir vefat etti. Merhumenin cenazesi damadının yakınına defnedildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/10/2016 Pazartesi
Güncelleme: 00:18 - 10/10/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

15 Temmuz gecesi darbeci general Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen Ömer Halisdemir'in kayınvalidesi Fatma Halisdemir, ziyaret için gittiği Bursa'da geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Fatma Halisdemir'in cenazesi memleketi Niğde'nin Bor İlçesi'ne bağlı Çukurkuyu Beldesi'ne getirildi.



BİR ÇOK VATANDAŞ KATILDI


Çukurkuyu Mezarlığı'ndaki cenaze törenine, merhumenin yakınlarıyla birlikte birçok bürokrat ve vatandaş katıldı. Burada kılınan cenaze namazının ardından Halisdemir'in cenazesi kahraman damadı Ömer Halisdemir'in mezarına 10 metre uzaklıkta toprağa verildi. Cenaze katılanlar daha sonra Ömer Halisdemir'in mezarına geçip, dua etti.



VALİ YANINA GİTTİ


Fatma Halisdemir'in Bursa'da kalp krizi geçirdiğini ve Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde vefat ettiği haberini alan Bursa Valisi İzzettin Küçük, hastaneye giderek aileye taziyelerini iletti.



BOYNUMUZUN BORCU


Vali Küçük, Allah'tan rahmet dilediği Fatma Halisdemir'in Niğde'den Bursa'ya yakınlarını ziyarete geldiği esnada rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamadığını belirterek, “Halisdemir ailesi, bağırlarından çıkardıkları kahraman astsubayımız ile artık tüm Türkiye'ye mal olmuş bir ailedir. Onların her daim yanlarında olmakta boynumuzun borcudur” dedi.


#Ömer Halisdemir
#Fatma Halisdemir
8 yıl önce