|

Darbecilere hesabını mahşerde soracağım

Darbe girişiminin yaşandığı gece 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde bacağından yaralanan Sabri Gündüz, bugüne kadar 32’ den fazla ameliyat geçirdi. Gündüz, “ O darbecilerle mahşerde görüşeceğiz” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/10/2016 Salı
Güncelleme: 21:10 - 17/10/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde G-3 mermisiyle yaralanan Sabri Gündüz, “İlk günden itibaren ortalama 3 günde bir ameliyata giriyorum. Bugüne kadar 32'den fazla ameliyat geçirdim. En az 2-3 ay daha hastanede tedavim devam edecek. Sonrasında ise ayağım kesilmezse fizik tedavisine başlayacağız. O da yaklaşık 1 yıl sürecek” dedi.



BENİM ALNIM AK, YA SİZİN?


Darbecilerin yargılandığı mahkeme salonuna gitmek istediğini anlatan Gündüz, “Bize o gün 'Atış serbest, vurun' denildi. Onlara 'Bak benim alnım temiz, ya sizinki?' diye sormak istiyorum. Mahşerde görüşeceğiz. Sen, 'Benim vatanımın ekmeğini yiyeceksin, sonra da ihanet edeceksin' yok öyle bir şey. 3 aydır ne çektiğimi bir ben, bir de eşim biliyor. Allah kimseye yaşatmasın” şeklinde konuştu.



TEK KALKANIM VÜCUDUMDU


Şu an tek isteğinin ayağa kalkabilmek ve biraz da olsa bacağını bükebilmek olduğunu söyleyen Gündüz, o kadar acı çektikten sonra ayağının kurtarılmasının kendisi için ödül olacağını belirtti. 15 Temmuz darbe girişimi akşamı “mermi”nin önüne koyabileceği tek kalkanın vücudu olduğunu kaydeden Gündüz, “Vatan sağ olsun. Nasibimiz gazilikmiş, şehadete eremedik ama daha bitmedi. O kadar acı çektim ama hiç pişmanlık yaşamadım" ifadelerini kullandı.



CUMHURBAŞKANI ARADI 3 GÜN HAVALARDA UÇTUK


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kurban Bayramı'nda telefonla arayarak bayramını tebrik ettiğini hatırlatan Gündüz, 15 Temmuz'dan sonra kendisini sevindiren en önemli olayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini duymak olduğunu anlatarak, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aradıktan sonra 3 gün 'havalarda' uçtuk. Bizim için iyi bir moral oldu. Yaklaşık 2 dakika konuştuk. Onun 'Selamünaleyküm' demesi bile yetti. 'Şifa bulasın' diye dua etti” dedi.


#15 Temmuz
#Şehitler Köprüsü
#Sabri Gündüz
8 yıl önce