|

Defolup gidecekler

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütüne içeriden ve dışarıdan destek verenleri bildiklerini ve bunların yaptıklarına pişman olacaklarını vurguladı. Yıldırım “Çözüm terör örgütünün milletle devlet arasından defolup gitmesidir” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 00:55 - 1/06/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Başbakan Binali Yıldırım, bölücü terör örgütünü içeriden ve dışarıdan kimlerin desteklediğini iyi bildiklerini belirterek, “Bu ülkeye, aziz millete karşı bu aymazlığı yapanlar yarın bu milletin yüzüne bakamayacaklar. Onu da buradan ilan ediyorum. Yaptıklarına pişman olacaklar ve o yaptıkları işler kendilerinin başına da bela olacak” dedi. Başbakan Yıldırım, İzmir Valiliği tarafından sivil toplum temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen yemekte konuştu.



HER YERDE HUZUR


Kendilerine sıklıkla “operasyonların ne zaman biteceği” sorusunun sorulduğuna işaret eden Yıldırım, şöyle devam etti: “Bu operasyonların bitmesi için 3 tane şey lazım. Bir, bu katil terör örgütü ne zaman sivilleri gözünü kırpmadan öldürmekten vazgeçerse, ne zaman askere, polise, korucuya silah doğrultup onları şehit etmekten vazgeçerse, ne zaman Anadolu topraklarının her köşesinde doğusundan batısına kuzeyinden güneyine vatandaşımızın huzur ve güven içinde yaşaması tam olarak mümkün olursa o zaman bu operasyonlar bitmiş olur” dedi.



Bu beladan kurtaracağız


Terör örgütünün ülkeyi bölme hevesi devam ettiği sürece operasyonların da asla bitmeyeceğini vurgulayan Yıldırım, "Çözüm terör örgütünün milletle devlet arasından defolup gitmesidir. Ben bölgedeki vatandaşlarıma açıkça şunu söylüyorum. Terör örgütünün sizin gibi bir sorunu yok, başınızın en büyük belasıdır. Bu beladan da sizi kurtaracağız” dedi.


#Binali Yıldırım
#Terör
8 yıl önce