|

Demokrasi düşmanlarına milletçe ders verdik

Devletimizi ve milletimizi hedef alan hain darbe girişimi, milletimizin ve milli irademizin kararlılığı sayesinde engellendi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 31/07/2016 Pazar
Güncelleme: 20:17 - 30/07/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Sonrasında ortaya konan birlik ve beraberlik ile demokrasi düşmanlarına önemli bir ders verdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla günlerdir meydanları boş bırakmayıp tek yürek olarak milletçe tuttuğumuz demokrasi nöbeti ile meydanlarımız çok güzel görüntülere sahne oluyor.



Geleceğimizi karartmak isteyenlerin cezasını yargımız en kısa sürede verecektir. Alınan önlemlerle hayatımızın normale döneceğine inanıyoruz. Daha çok çalışarak bizleri kaos ortamına sürükleyenlere en güzel cevabı vereceğiz. Tek dileğimiz en kısa zamanda ülkemizde birlik ve beraberliğin sağlanarak milletimizin huzur ve barışın yaşayabilmesidir.



Eroğlu Holding olarak, Büyük Türkiye'den aldığımız güçle çalışmalarımızı sürdürecek, yurtiçi ve yurt dışında yaptığımız yatırımlara, ekonomimize katkı sağlamaya devam edeceğiz.



Kazanan demokrasi oldu


"Ülkemiz, halkımızın iradesi sayesinde bir uçurumun eşiğinden dönmüş; kazanan demokrasi olmuştur. Bugünden itibaren ülkemiz için yapacağımız en iyi şey, barış ve kardeşliğin kazanacağına her daim olan inancımızla, çalışmaya devam etmek ve üretmektir. Geleceğe sağlıkla yürümemiz ancak toplumun tüm kesimlerinin barışçıl dayanışması ve hukukun üstünlüğü ile mümkün olacaktır. Ülkemizin geleceğine yönelik bu tehdidi bertaraf ederken hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar ve yaralılara acil şifalar diliyoruz.”



Birlikte güçlüyüz


15 temmuz Cuma günü hanince yapılan darbe girişimine karşı devletimiz ve milletimiz tek yürek tek yumruk olmuştur. Bu süreçte canlarını ortaya koyan vatandaşlarımızın hakkı asla ödenmez. Çok hızlı ve soğukkanlı bir tutumla Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını birlik olmaya çağıran başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan' a Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a Değerli Bakanlar Kurulumuza ve Değerli TBMM Üyelerimize teşekkürü bir borç biliriz. Türkiye güçlüdür. Türkiye asla başını öne eğmez… Bu topraklar devletimiz ve milletimiz sayesinde ilelebet muhafaza edilecektir. Tüm imkanlarımızla milletimizin ve devletimizin emrindeyiz.



Demokrasiye müdahale kabul edilemez


Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nden (TÜSİAD) askeri darbe girişimi ile ilgili yapılan açıklamada ''Demokrasiye hiçbir müdahale kabul edilemez, tüm kesimler ve kurumlar olarak demokrasimize ve demokratik kurumlarımıza sahip çıkmalıyız.'' denildi.





#Eroğlu Holding
#Demokrasi
8 yıl önce