|

Destici: Darbeyi direkt desteklediğini ortaya koydu

BBP Genel Başkanı Destici, "Yunanistan hain darbecilere iltica hakkı veriyor. Sadece serbest bırakmakla yetinmiyor, onlara iltica hakkı veriyor. Darbeyi direkt desteklediğini bu şekilde ortaya koymuş oluyor" dedi.

Yeni Şafak
16:16 - 22/08/2018 Çarşamba
Güncelleme: 16:21 - 22/08/2018 Çarşamba
AA
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP Genel Merkezi'ndeki bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, Kurban Bayramı'nın tüm İslam coğrafyasına hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Konuşmasına, ülke için canını feda eden tüm şehitleri ve merhum BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu rahmetle anarak başlayan Destici, maalesef bugün İslam ve Türk coğrafyasında kan ve gözyaşının devam ettiğini belirtti.

"Yunanistan, Türkiye'ye açık ve aleni düşmanlık yapıyor"

Destici, Yunanistan'ın 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonrası ülkesine kaçan darbecilere iltica hakkı vermesine ilişkin de
"Türkiye uluslar arası hukuku ve iç hukuku gözeterek adımlar atarken, Yunanistan hain darbecilere iltica hakkı veriyor. Sadece serbest bırakmakla yetinmiyor. Onlara iltica hakkı veriyor. Darbeyi direkt desteklediğini bu şekilde ortaya koymuş oluyor. Yunanistan, Türkiye'ye açık ve aleni düşmanlık yapıyor."
dedi.

Destici, Türkiye'nin Yunanistan'ın siyasi kararına misliyle karşılık vererek, mütekabiliyet esaslarına uygun davranması gerektiğinin altını çizdi.

Konuşmasının ardından partililerle bayramlaşan Destici, çocuklara bayram harçlığı dağıttı ve fotoğraf çektirdi.

#BBP
#Mustafa Destici
#FETÖ
6 yıl önce