|

Devletimizle sırt sırtayız

MHP lideri Devlet Bahçeli, “NATO beslemelerine, FETÖ’cü hainlere, PKK’lı, PYD’li, DEAŞ’lı canilere karşı milletle yan yana, devletle sırt sırta vererek sonunu hesap etmeden mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/11/2017 Pazartesi
Güncelleme: 08:56 - 27/11/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
​MHP lideri Devlet Bahçeli
​MHP lideri Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından düzenlenen “Doğumunun 100. Yılında Başbuğ Alparslan Türkeş 3. Türk Gençlik Çalıştayı ve Kurultayı” kapanışında konuştu. Bahçeli, FETÖ’cü hainlere, PKK’lı, PYD’li, IŞİD’li canilere karşı milletle yan yana, devletle sırt sırta vererek sonunu hesap etmeden mücadeleyi sürdüreceklerini söyledi.

GÖZ YUMMAYACAĞIZ

Bahçeli özetle şunları söyledi: Bazıları vardır, göz yumduğumuz kadar dürüst, sustuğumuz kadar insandırlar. Bunlara göz yummayacağız, bunlara karşı da susmayacağız. NATO beslemelerine, FETÖ’cü hainlere, PKK’lı, PYD’li, IŞİD’li canilere karşı milletle yan yana, devletle sırt sırta vererek sonunu hesap etmeden mücadelemizi sürdüreceğiz. Güneşe bakmaya cesareti olmayan, ama güneş iddiasında bulunanlar, gölgede kalmaya, gölgeyi ışık sanmaya mahkûmdur. Ve bunlarla hesabımız acıklı olacaktır. Bir kişiden başlayarak, günden güne büyüyen bir davanın nasıl olabileceğini hepimize gösteren, büyük ve dengesiz adımlar yerine; ufak ve sabırlı adımlarla uzun yolları kat etmenin sırlarını öğreten Başbuğumuzun kutlu emaneti çiğnetilmeyecektir.

KURULAN TUZAKLARI PARÇALAYACAĞIZ

Biz bitti demeden Türkiye teslim alınamayacaktır. Kader anı gelirse, ‘Ya devlet başa, ya kuzgun leşe’ denilecek ve gereği yapılacaktır. Al bayrağımızı semalarda ebediyen dalgalandıracağız. Şerefli bayrağımıza uzanan elleri kıracağız. Saldırılara karşı siper olacağız. Kurulan tuzakları parçalayacağız.”

#Devlet Bahçeli
#NATO
#​MHP
6 yıl önce