|

Diri diri gömdük

Denizli'de bir baba kızının erkek arkadaşını 65 yerinden bıçakladı ardından da yaralı halde gömdü. Cinayeti oğluyla birlikte işlediğini itiraf eden baba Ahmet T., "Namus meselesiydi" dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 17/11/2014 Pazartesi
Güncelleme: 21:45 - 16/11/2014 Pazar
Diğer
Denizli’de, ormanlık alanda toprağa gömülü halde bulunan 16 yaşındaki Onur S.’nin öldürülmesi olayıyla ilgili polise teslim olan Ahmet T.’nin ifadesi doğrultusunda, olay günü birlikte olduğu 3 arkadaşının ardından babası da gözaltına alındı. 

CİNAYETİ BABA-OĞUL İŞLEDİ

Oğul Akın T.’nin emniyetteki ilk ifadesinde olay günü 3 arkadaşıyla birlikte Onur S.'yi otomobille kent ormanına götürdüklerini söylemesi üzerine bu kişileri gözaltına alan polis, gözaltı sürecinde Akın T.’nin cinayeti babasıyla birlikte işledikleri yönündeki beyanı sonrası baba Ahmet T.’yi (45) de gözaltına aldı. Cinayeti oğluyla işlediğini itiraf ettiği öğrenilen baba Ahmet T.’nin, ifadesinde Sandal’ın nasıl öldürüldüğüne ilişkin detaylar da verdiği ortaya çıktı.

ANNEM HAKKINI HELAL ETSİN

 “Sandal’ı oğluyla çok kez bıçakladıktan sonra, henüz yaralıyken toprağı kazarak gömdüklerini” söyleyen Ahmet T.’nin, Onur S.’nin kendilerine, “Anneme söyleyin, ben onu çok üzdüm, hakkını helal etsin” dediğini de aktardığı öğrenildi. Katil zanlısı babanın "Kızımla birlikte olup evlenmedi. Namus meselesiydi" dediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen 5 zanlıdan baba Ahmet T. ve oğul Akın T., “tasarlayarak adam öldürmek” suçundan mahkemece tutuklandı, diğer üç kişi ise serbest bırakıldı.
#Denizli
#Onur S.
#gözaltı
9 yıl önce