|

Diyarbakır'da askeri binanın çatısında patlama

Diyarbakır'da askeri bir binanın çatısında patlama meydana geldi. Çatıya isabet eden el yapımı patlayıcı, büyük bir gürültüyle patladı. Patlamanın yaşandığı binada ve çevrede hasar meydana gelirken, saldırıyı düzenleyen terörist ya da teröristlerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yeni Şafak
12:40 - 29/04/2016 Cuma
Güncelleme: 14:29 - 29/04/2016 Cuma
DHA
Diyarbakır'da askeri binaya patlayıcı atıldı. Yemekhanenin çatısına isabet eden patlayıcı büyük bir gürültüyle patladı. Binada ve çevrede hasar oluşurken, operasyon başlatıldı.
Diyarbakır'da askeri binaya patlayıcı atıldı. Yemekhanenin çatısına isabet eden patlayıcı büyük bir gürültüyle patladı. Binada ve çevrede hasar oluşurken, operasyon başlatıldı.

Diyarbakır'da Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı ait askeri binaya, bugün saat 13.30 sıralarında teröristlerce el yapımı patlayıcı atıldı. Çatıya isabet eden el yapımı patlayıcı, büyük bir gürültüyle patlarken, olayda maddi hasar meydana geldi.



Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesinde, vali konutu, Yenişehir İlçe Polis Karakolu ve 7'nci Kolordu Komutanlığı konutu arasında bulunan Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı binasına, bugün saat 13.30 sıralarında yoldan geçen teröristlerce el yapımı patlayıcı atıldı. El yapımı patlayıcının büyük bir gürültü ile infilak etmesi çevrede paniğe yol açtı.



Yemekhane çatısına isabet etti


Patlama sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Askeri birlik içerisinde yapılan incelemede el yapımı patlayıcının


yemekhane çatısına isabet ettiği tespit edildi. Çatının bir kısmında hasar meydana gelirken, patlama sırasında fırlayan şarapnel parçası, park halindeki bir araca isabet etti. Araçta hasar meydana gelirken, polis bölgede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. El yapımı patlayıcıyı atan terörist ya da teröristlerin yakalanması amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor.









#Diyarbakır
#Patlama
8 yıl önce