|

Diyarbakır'da PKK'dan eş zamanlı saldırı

Diyarbakır'da teröristler İlçe Emniyet Müdürlüğü ve özel harekat timlerinin nöbet tuttuğu kulübeye eş zamanlı saldırı düzenledi.

Yeni Şafak
23:54 - 28/07/2015 Salı
Güncelleme: 10:14 - 29/07/2015 Çarşamba
IHA

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde bir grup terörist tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve özel harekat timlerinin nöbet tuttuğu kulübeye eş zamanlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrasında bölgede çok yönlü operasyon başlatıldı.


Olay, Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde meydana geldi. Saat 22.30 sularında sayıları öğrenilemeyen bir grup terörist tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketatarlı saldırı düzenlendi. Aynı saatlerde başka bir grup PKK'lı da özel harekat timlerinin nöbet tuttuğu Ziyarettepe'deki kulübeye saldırdı. Saldırılarda roketlerin emniyet binası ve nöbet kulübesine isabet etmemesi sonucu can kaybı yaşanmazken, saldırıların ardından çatışma çıktı. Yaklaşık 1 saat sürdüğü ileri sürülen çatışma sırasında karanlıktan faydalanan gruplar, bölgeden uzaklaştı. Bunun üzerine bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Çok sayıda asker ve polisin katıldığı operasyon sürüyor.



-------------------------------------------------------------------


sorgulama


robotu


29 Temmuz

fiyatları







#Diyarbakır
#Dicle
#PKK'dan eş zamanlı saldırı
9 yıl önce