|

Dönüş yolunda feribot kuyruğu

Kurban Bayramı tatilinin son gününde dönüş yolundaki vatandaşlar, Bandırma Feribot İskelesi’nde araç yoğunluğu oluşturdu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/09/2017 Salı
Güncelleme: 00:40 - 5/09/2017 Salı
Yeni Şafak
​Dönüş yolunda feribot kuyruğu
​Dönüş yolunda feribot kuyruğu

Bayramı şehir dışında geçiren İstanbulluların dönüş için tercih ettiği İstanbul Deniz Otobüslerinin (İDO) Bandırma-İstanbul/Yenikapı seferlerini gerçekleştirdiği Bandırma Feribot İskelesi’nde yoğunluk başladı. İzmir ile Balıkesir’in Ayvalık ve Edremit ilçeleri gibi tatil merkezlerinden İstanbul’a dönenlerin yoğunluğu, Bandırma’nın girişinde de uzun araç kuyrukları oluşmasına neden oldu. İDO ise vatandaşların olumsuzluk yaşamaması için karşılıklı sefer sayısını 13’e çıkardı. Bandırma’dan İstanbul’a yapılacak 7 hızlı feribot ve 6 deniz otobüsü seferleriyle yaklaşık 9 bin 400 yolcu ve bin 400 aracın taşınmasının planlandığı bildirildi.

GİDİŞ TIKANDI
GELİŞ BOMBOŞ

Tekirdağ-İstanbul karayolunda Kurban Bayramı tatili dönüşü nedeniyle 20 kilometreyi aşan araç kuyrukları oluştu. Kurban Bayramı tatili nedeniyle İstanbul ve yakın illerdeki vatandaşlar Tekirdağ, Çanakkale, Marmara ve Avşa adalarını tercih edince yollar dolup taştı. Tatillerini Trakya ve güzergahındaki illerde tamamlayan vatandaşlar için trafik çilesi başladı. Tekirdağ’dan İstanbul’a gidiş yolu yer yer tıkanırken, geliş yolu ise bomboş kaldı.

#​Kurban Bayramı
#Tekirdağ
#Çanakkale
7 yıl önce