|

Dördüncü kez evlat acısı yaşadı

Aladağ’daki yangında iki kızından Tuğba Aydoğdu’yu yitiren diğeri de yaralanan anne Teslime Aydoğdu’nun, önceki yıllarda 3 bebeğini kaybettiği ortaya çıktı. Acılı anne, “Tuğba’nın neşesiyle yaşıyordum. Şimdi her tarafım boş” diye ağladı

Yeni Şafak ve
04:00 - 4/12/2016 Pazar
Güncelleme: 00:50 - 4/12/2016 Pazar
Yeni Şafak

Adana'nın Aladağ ilçesinde yaşayan Teslime Aydoğdu, geçmiş yıllarda doğumlarından kısa bir süre sonra yaşamını yitiren 3 bebeğinin ardından yurt yangınında da kızını kaybetmesiyle dördüncü kez evlat acısı yaşadı. İlçenin kırsal mahallelerinden Köprücek de ikamet eden Aydoğdu, 1997 yılında 40 günlük oğlunu, bir yıl sonra 60 günlük kızını, 1999'da 2 günlük kızını toprağa verdi. Daha sonra dünyaya gelen 3 kızı ile hayata tutunan acılı anne, yangında evlatlarından 10 yaşındaki 5. sınıf öğrencisi Tuğba'yı kaybetti, diğer kızı Neslihan ise yaralandı.



YAVRUM CIVIL CIVILDI


Yangından bir yakınının “Yurtta yangın çıkmış televizyonu aç” demesi üzerine haberdar olduğunu dile getiren Aydoğdu, “Telaştan kumandayı bulamadım. Televizyonu açamadım. Koşarak dışarı çıktım ama Aladağ'a gidecek araba bulamadım" dedi. Aydoğdu, TEOG sınavından sonra kızlarının yanına geldiğini aktararak “Tuğba eve en son geldiğinde, gece kalktı beni gizli gizli öptü. Sabah arabayla yurda giderken bana öğrendiği 'Ağlama anam' ilahisini söyledi. Cıvıl cıvıldı yavrum. Çok güzeldi. Onun neşesiyle yaşıyordum. Şimdi her tarafım boş. Kızım biraz ışık görse, o yangından çıkardı” şeklinde konuştu.


#Tuğba Aydoğdu
#Teslime Aydoğdu
7 yıl önce