|

Dosta düşmana ispatladık

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de kabul edilen anayasa değişikliği ve Meclis'teki sancılı sürece ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Yeni Şafak
04:00 - 23/01/2017 Pazartesi
Güncelleme: 01:19 - 23/01/2017 Pazartesi
Yeni Şafak

“Partimizi tutarsızlıkla suçlayanların, dün söylediklerimizle bugünkü ifade ve irademizin çeliştiğini ileri sürenlerin ne kadar yanıldıkları, ne denli art niyetli oldukları yakında tüm yönleriyle anlaşılacaktır. MHP ne ilkelerinden ne ülkülerinden ne de ülkesinin emanetlerinden en ufak taviz ve dönüşü olmayan muazzam bir millet eseridir. Bunu anlamayan dar kafalıların, kriz ve kaosa yatırım yapan demokrasi ve millet muhaliflerinin MHP'yi karalama telaşı ve suçlama yarışı beyhude bir çaba olmaktan kurtulamayacaktır” diyen Bahçeli, MHP milletvekillerinin her türlü tahrik ve iftiraya karşı sabır ve inançtan bir duvar örmelerinin, takdir edilecek bir vakarın ispatı olduğunu belirtti. Bahçeli şu ifadeleri kullandı:



KARAR MİLLETİNDİR


“Bütün yıkıcı propaganda ve saldırılara rağmen, MHP milletvekilleri anayasa değişikliğine olumlu oy kullanarak Türkiye'nin önünü açmışlardır. İstek ve arayışımız milli huzur ve kardeşliğin tesisi, istikrar ve güvenliğin temin ve tahkimidir. İftiharla söylemek isterim ki bildik mahfiller aracılığıyla, sosyal medya başta olmak üzere, her zemin ve sahada telkin ve tahrik altına alınmaya çalışılan milletvekillerimiz dava adamlığının ve dik duruşun ne demek olduğunu dosta düşmana ispatlamışlardır. Her zaman olduğu gibi, bundan sonrası için de söz ve karar Türk milletinindir."


#MHP
#Devlet Bahçeli
#Anayasa
7 yıl önce