|

Duayen sunucu hayatını kaybetti

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve televizyon dünyasının unutulmaz isimlerinden olan 71 yaşındaki eski TRT spikeri Mesut Mertcan, bir süredir yaşamını sürdürdüğü Adana Huzurevi’nde hayatını kaybetti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/08/2017 Cumartesi
Güncelleme: 00:23 - 26/08/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
TRT'nin duayen sunucusu Mesut Mertcan hayatını kaybetti
TRT'nin duayen sunucusu Mesut Mertcan hayatını kaybetti

TRT’nin unutulmayan spikerlerinden Mesut Mertcan (71), yaşamını sürdürdüğü Adana Huzurevi’nde vefat etti. Huzurevinden alınarak Asri Mezarlık morguna kaldırılan Mesut Mertcan’ın cenazesi, bugün ikindi namazının ardından, Akkapı Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

“DİPTEYİM” DEDİ

Huzurevi doktoru Ethem Şahin, “Uzun süredir devam eden şeker hastalığı, depresif bozukluk ve önceki gün ortaya çıkan yaygın zona rahatsızlığı nedeniyle çoklu organ sistemi yetersizliği sonucu yaşamını yitirmiştir” dedi. Huzurevi Müdürü Adem Hayta da dün sabah Mertcan ile görüştüğünü aktardı. Hayta, “Rahatsızlığının biraz daha nüksettiğini söyledi. Geçen hafta ‘dipteyim’ kelimesini kullandı. Bugün de sabah 10.00 gibi karşılaştık, ‘beni öbür yere götürün’ dedi. Anlamadım. Daha sonra odasına geçti. 11.00’de hayatını kaybettiğini öğrendik” dedi.

#Mesut Mertcan
#TRT
#Spiker
#Vefat
7 yıl önce