|

Düğün yolunda kaza: 4 ölü

Kocaeli’de düğüne gidenlerin içinde bulunduğu hafif ticari araç, Anadolu Otoyolu’nda park halindeki bir TIR’ın altına girdi. Kazada araçta bulunan 4 kişi feci şekilde can verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/08/2017 Çarşamba
Güncelleme: 23:49 - 15/08/2017 Salı
Yeni Şafak
Düğün yolunda kaza: 4 ölü
Düğün yolunda kaza: 4 ölü

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bir TIR’ın altına giren araçtaki 4 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Üzücü kaza, dün sabah Anadolu Otoyolu Acısu mevkiinde meydana geldi. Lastikleri alev alan TIR’ın sürücüsüne yardım etmek isteyen Serkan İpek, kullandığı 42 EDH 88 plakalı TIR’ı emniyet şeridine çekti. Bu esnada, Ankara’dan İstanbul’daki bir düğüne gitmek için yola çıkanların içinde bulunduğu Muhsin Sayıcı’nın (61) idaresindeki 06 DN 8355 plakalı hafif ticari araç, park halindeki TIR’a arkadan çarptı. Şiddetli çarpma sonucu hurdaya dönen araçtaki sürücü Sayıcı, Sündüs Sayıcı (56) ve Ayşe Sayıcı (77) ile Şehri Yazgan (53) olay yerinde feci şekilde can verdi.

KAÇIN DİYE BAĞIRDIM

TIR sürücülerinin ihbarının ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Satiye Yarıcı (39) ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Düğün yolunda can veren 4 kişinin cenazesi, incelemenin ardından ailelerine teslim edildi. Kaza nedeniyle şoka giren TIR sürücsüü Serkan İpek, “Yalova’dan İstanbul’a maden götürüyordum. Yangına müdahale için aracımı emniyet şeridine çekmiştim. Yangını söndürdükten sonra aracıma binerek kaza oldu. Ben ‘kaçın’ diye bağırdım. Bariyerlerden kurtulsaydı bizi de parçalayacaktı” dedi.

#Kocaeli
#Trafik kazası
7 yıl önce