|

'Dur' ihtarına uymayan araca ateş açıldı

Düzce'de jandarmanın ihtarına rağmen kaçan zanlıların bulunduğu otomobil ateş edilmesi sonucu durduruldu - Gözaltına alınan 2 zanlıdan birinin açılan ateşte yaralandığı belirlendi.

Yeni Şafak
12:54 - 8/11/2016 Salı
Güncelleme: 10:14 - 8/11/2016 Salı
AA

Düzce'de jandarma ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan otomobildekilere ateş açılması sonucu araçtaki 2 kişiden biri yaralandı.



TEM otoyolunun Sakarya'nın Hendek ilçesi mevkisindeki bir alışveriş merkezi önünde mazot hırsızlığına karıştığı iddia edilen 2 zanlının içinde bulunduğu 06 FT 1497 plakalı otomobilin Düzce istikametinde seyrettiği istihbaratını ulaşan jandarma ekipleri güzergahlarda önlem aldı.



D-100 karayolu Düzce'nin Çilimli ilçesi kavşağında "dur" ihtarında bulunan ekipler, aracın durmaması üzerine ateş açtı. Yol kenarındaki bir lastikçi önünde duran otomobildeki sürücü B.K. ile yanındaki E.B. gözaltına alındı.



Otomobile açılan ateş sonucu yaralanan ve Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan E.B'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.



Açılan ateş sonucu zanlıların bulunduğu otomobile 8 kurşun isabet ettiği belirlendi.



Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin otomobil ve zanlıların üzerinde yaptığı aramada, ziynet eşyası ile uyuşturucu ve para bulundu.




#Düzce
#Sakarya
#Hendek
7 yıl önce