|

Edirne'de emniyet müdürüne saldıran 3 kişi tutuklandı

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde emniyet müdürü ve polisleri darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yeni Şafak
00:53 - 14/11/2017 Salı
Güncelleme: 00:58 - 14/11/2017 Salı
AA
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde emniyet müdürü ve polisleri darbettiği iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye çıkarılan 3 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, ilçedeki alkollü bir mekanı denetleyen İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tekin ve beraberindeki 3 polis memurunu darbettiği iddiasıyla gözaltına alınıp adliyeye çıkarılan 4 şüphelinin, savcılık sorguları tamamlandı.

Savcılıktaki işlemlerinin ardından nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen şüphelilerden İslam, Yavuz ve Sefer Arkat tutuklandı, Y.U. ise serbest bırakıldı.

  • Uzunköprü'deki alkollü bir işletmede asayiş uygulaması sırasında İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tekin ve mekan sahipleri arasında tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Tekin ve 3 polis memuru darbedilmişti. Takviye ekiplerin gelmesiyle 4 şüpheli gözaltına alınırken, yaralanan Tekin, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, polis memurları ise Uzunköprü Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.
#Emniyet müdürü
#Saldırı
#Edirne
6 yıl önce