|

Ekrem Karagül dualarla uğurlandı

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül’ün ağabeyi Ekrem Karagül (60) Trabzon’un Şalpazarı İlçesi Gölyanı Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İbrahim Karagül'ü arayarak taziye mesajlarını iletti.

Yeni Şafak
16:24 - 18/12/2017 Pazartesi
Güncelleme: 18:40 - 18/12/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'ün ağabeyi Ekrem Karagül'ün cenazesine Albayrak Holding Yönetim Kurulu üyesi Nuri Albayrak da katıldı.
Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'ün ağabeyi Ekrem Karagül'ün cenazesine Albayrak Holding Yönetim Kurulu üyesi Nuri Albayrak da katıldı.

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül’ün ağabeyi Ekrem Karagül ebedi yolculuğuna uğurlandı. Karagül'ün cenazesi Trabzon’un Şalpazarı İlçesi Gölyanı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, Sinlice Köyü'ndeki ebedi istirahatgahına defnedildi.


Cenaze töreninde İbrahim Karagül ve ailesi taziyeleri kabul etti. Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Albayrak, Piri Medya Genel Müdürü Ömer Karaca da cenaze törenine katıldı.

  • Kılınan cenaze namazının ardından Karagül’ün naaşı Şalpazarı ilçesi Sinlice Köyü’nde bulunan aile kabristanlığına defnedildi.
YALNIZ BIRAKMADILAR

Cenazede mesai arkadaşları da Karagül'ü yalnız bırakmadı. Törene, TVNET Haber müdürü Serhat İbrahimoğlu, Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik, Yeni Şafak Ekonomi Şefi İbrahim Acar, Yeni Şafak Ankara Haber Müdürü Hüseyin Likoğlu ve Tvnet Ankara Haber Müdürü Ahmet Rıfat Albuz ile Yeni Şafak Trabzon Temsilciliği çalışanları da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbrahim Karagül'ü arayarak taziyelerini iletti.

Geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Fatma ve Hüseyin Karagül’ün 7 çocuğundan biri olan Ekrem Karagül, Şalpazarı’na bağlı Sinlice Köyü’nde yaşıyordu. Yeni Şafak ailesi olarak merhum Ekrem Karagül’e rahmet, Genel Yayın Yönetmenimiz İbrahim Karagül ve ailesine sabır diliyoruz.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Karagül'ün vefatı üzerine yayınladığı mesajda "Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni ve yazarı İbrahim Karagül’ün Hakk’a kavuşan ağabeyi Ekrem Karagül’e Allah’tan rahmet; İbrahim Karagül’e ve kederli ailesine başsağlığı ve sabır dilerim. Mekanı cennet olsun... " dedi.

#Ekrem Karagül
#İbrahim Karagül
#Yeni Şafak
#Recep Tayyip Erdoğan
6 yıl önce