|

En güzel hediye İstiklal Marşı

Başbakan Davutoğlu, Diyarbakır'da İstiklal Marşı okuyan Hilal'in görüntüsünü Facebook'tan paylaştı. Davutoğlu "Diyarbakır'da verilen en güzel hediye Kürt kızı Hilal'in okuduğu İstiklal Marşı idi. Hilal'imi gözlerinden öpüyorum" dedi.

Yeni Şafak
15:22 - 2/04/2016 суббота
Güncelleme: 15:34 - 2/04/2016 суббота
AA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün gerçekleştirdiği Diyarbakır ziyaretinde İstiklal Marşı'nı okuyan Kübra Hilal'in görüntüsünü sosyal medya hesabı Facebook'tan paylaştı. Eşi Sare Davutoğlu ve bazı bakanlarla dün Diyarbakır'da temaslarda bulunan Davutoğlu, AK Parti İl Başkanlığını ziyaretinde bir sürprizle karşılaştı.



Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu, "Sayın Başbakanım, ben Kürt kızı Kübra Hilal. Diyarbekirimize hoşgeldiniz" sözleriyle selamlayan küçük kız çocuğu, İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını okudu. Başbakan Davutoğlu, İstiklal Marşı'nı okuyan Hilal'i kucağına alarak öptükten sonra minik kıza hediye verdi.



Facebook hesabından görüntüleri paylaşan Başbakan Davutoğlu, "Diyarbakır'da verilen en güzel hediye Kürt kızı Hilal'in okuduğu İstiklal Marşı idi. Hilal'imi gözlerinden öpüyorum. Ailesini de gönülden tebrik ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

#Başbakan Ahmet Davutoğlu
#Diyarbakır
#İSTİKLAL MARŞI
#Kürt
#kız
#Hilal
#Facebook
8 лет назад