|

"En iyi imtihanı milletimiz vermektedir"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'daki hain saldırının hemen ardından ortada en küçük bir delil, bilgi yokken, suçlu ilan etme yarışına girenleri üzüntüyle izlediğini açıklayarak, "Dayanışma içinde olmamız gereken günlerde, kendilerine uzatılan eli sorumsuzca havada bırakanları da unutmuyoruz.​​ Yaşadığımız bu süreçte en iyi imtihanı milletimiz vermektedir" dedi.

Yeni Şafak
21:10 - 13/10/2015 Salı
Güncelleme: 18:16 - 13/10/2015 Salı
Yeni Şafak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi Twitter hesabı üzerinden Ankara'da yaşanan hain terör saldırısına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması şöyle:



"Geçtiğimiz Cumartesi günü Ankara'da gerçekleştirilen terör saldırısını bir kez daha lanetliyor, milletimize tekrar başsağlığı diliyorum. Ankara'daki bombanın daha dumanı dağılmadan, ortada en küçük bir delil, bilgi yokken, suçlu ilan etme yarışına girenleri üzüntüyle izledik.



Biz ölümler arasında ayrım yapmadığımız gibi, katiller arasında da, terör örgütleri arasında da ayrım yapmıyoruz. Birlik, kardeşlik, dayanışma içinde olmamız gereken günlerde, kendilerine uzatılan eli sorumsuzca havada bırakanları da unutmuyoruz. Yaşadığımız bu süreçte en iyi imtihanı milletimiz vermektedir.





Tahriklere izin vermeyerek ayrıştırma peşinde koşanlara itibar etmediğini gösteren milletimizin her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Türkiye, tarih boyunca yaşadığı diğer dönemlerde olduğu gibi bu günleri de aşacak,istikbal ve istiklal mücadelesinde yoluna devam edecektir."




#​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
#ankara
#terör
#açıklama
9 yıl önce