|

Erbaa Belediye Başkanı serbest bırakıldı

Tokat'ta, FETÖ darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım ve Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Uzun serbest bırakıldı.

Yeni Şafak
10:33 - 11/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 07:37 - 11/08/2016 Perşembe
AA

Tokat'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım ve Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Uzun ile iki belediye çalışanı serbest bırakıldı.



Tokat Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma doğrultusunda gözaltına alınan Yıldırım ve Uzun ile iki belediye çalışanı, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla salıverildi.



Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha sonra basın toplantısı düzenleyerek konuyla ilgili beyanatta bulunacaklarını bildirdi.



Her zaman milletin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hizmetinde olduklarını belirten Yıldırım, "Bizi bu yoldan ayıracak güç önce Allah, sonra millettir. Beni iyi tanıyan, basın camiasıdır. İlerleyen günlerde gerekli açıklamaları yapacağız. Bizi şikayet edenin ismi belli. Bununla ilgili suç duyurumuz vardı. Şu anda mahkemelik olduğumuz kişinin 155'e yaptığı ihbar dikkate alınarak, bize gözaltı işlemi yapıldı" diye konuştu.






#Erbaa
#Hüseyin Yıldırım
#Bülent Uzun
8 yıl önce