|

Erdoğan ile görüşmek için 100 kilometre yol kat ettiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek için, 'Yozgat Başkomutana Gidiyor' sloganıyla Beştepe'ye gitmek üzere yaya olarak yola çıkan Yozgatlılar 100 kilometre yol kat etti.

Yeni Şafak
23:01 - 28/08/2016 Pazar
Güncelleme: 20:05 - 28/08/2016 Pazar
IHA

Türkiye'de en fazla göç veren Yozgat'ta göçü durdurmaya yönelik projeler üretilmesi ve Yozgat'a bir askeri birlik verilmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek isteyen Yozgatlılar, yaya olarak çıktıkları yolda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.



Bedensel engelli esnaf Davut Bayram'ın sosyal medyadan 'Yozgat Başkomutana Gidiyor' sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında geçtiğimiz Cuma günü öğleden sonra yola çıkan ve 100 kilometre yolu yaya olarak giden aralarında Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık'ın da bulunduğu bir grup Yozgatlı 3 Eylül'de Beştepe'de olacak.



Kampanyayı başlatan bedensel engelli vatandaş Davut Bayram, Yozgat'ın Türkiye'de en fazla göç veren il olduğunu belirterek, "İlimiz her geçen gün eriyor. Bu erimeye dur demek, Yozgat için bir şeyler yapılması için Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için yola çıktık. Yaya olarak yolumuza devam ediyoruz. İnşallah Cumhurbaşkanımız ile görüşüp derdimizi anlatacağız. Yozgat'a bir acemi birliği olmak üzere Yozgat'ın gelişmesine katkıda bulunacak isteklerde bulunacağız" dedi.




Yozgat TSO Başkanı Metin Özışık da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için yaya olarak Yozgat'tan yola çıktıklarını belirterek, "Bedensel engelli kardeşimiz Davut Bayram güzel bir slogan ile kampanya başlattı. Biz de bir Yozgatlı olarak bu kampanyaya destek olmak için yola çıktık. Yolda bütün Yozgatlılar olduğu gibi başka şehirden insanlar da bize destek oluyor. Bizim yanımızda olduklarını belirtiyor. Yozgat'ta daha önce bulunan acemi birliği ilimizden alınmıştı biz tekrar Yozgat'a bir acemi birliği getirilmesini istiyoruz. Bunu da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a arz edeceğiz" diye konuştu.

#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Yozgat
8 yıl önce
default-profile-img