|

Süleyman Soylu: Erdoğan siyaseti bıraktığı gün siyaset kapısından içeri girmeyeceğim

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'lilerin iddialarına cevap verdiği sırada "Tayyip Erdoğan gibi bir dünya lideriyle burada siyaset yapıyorum. Tayyip Erdoğan siyaseti bıraktığı gün bir daha siyaset kapısından içeri girmeyeceğim" dedi.

Yeni Şafak
09:25 - 17/12/2017 Pazar
Güncelleme: 11:25 - 18/12/2017 Pazartesi
IHA
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM'de konuştu.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM'de konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBBM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada CHP'lilerin iddialarına cevap verirken "Bir tane milletvekili AK partili Bylock kullanan bulsunlar, bir gün görev yapan şerefsizdir" dedi. Soylu, ayrıca "Tayyip Erdoğan siyaseti bıraktığı gün bir daha siyaset kapısından içeri girmeyeceğim, hiç merak etmeyin" dedi.

"Bir tane AK Partili Bylock kullanan bulsunlar görev yapan şerefsizdir"

Bakan Soylu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin AK Parti’de Bakanların ve milletvekillerinin Bylock kullandığı iddialarına ilişkin, "Ben İçişleri Bakanıyım. 4 Bylock kullanıcısı bakanı bulsun istifa etmeyen namerttir. 60 tane değil, bir tane milletvekili AK Partili Bylock kullanan bulsunlar, bir gün görev yapan şerefsizdir" şeklinde konuştu.

'Erdoğan bıraktığı gün siyaset kapsından içeri girmeyeceğim'

Bakan Soylu, ayrıca "Tayyip Erdoğan gibi bir dünya lideriyle burada siyaset yapıyorum. Tayyip Erdoğan siyaseti bıraktığı gün bir daha siyaset kapısından içeri girmeyeceğim, hiç merak etmeyin. Biz namuslu adamız." dedi.


#Süleyman Soylu
#İçişleri Bakanı
#CHP
#AK Parti
#Bylock
6 yıl önce