|

Erdoğan'dan kabineye: Sakın izin vermeyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabineye seslenerek varlıklarını yurt dışına kaçıranlara asla izin verilmemesini istedi.

Yeni Şafak
17:51 - 3/12/2017 Pazar
Güncelleme: 18:47 - 3/12/2017 Pazar
IHA
AK Parti Muş İl Başkanlığı kongresinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
AK Parti Muş İl Başkanlığı kongresinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

AK Parti Muş İl Başkanlığı kongresinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde bazı sinyaller aldığını söyleyerek, “Sinyal veriyorum, bazı haberler alıyorum. Sinyaller alıyorum. Bazı iş adamlarının varlıklarını yurt dışına kaçırma gibi gayretleri olduğunu duyuyorum. Bunların hiçbirine kabinedeki arkadaşlarımız çıkış için asla izin vermemelisiniz. Çünkü bu adımlar ihaneti vataniyedir. Bu ülkede kazanıp ülke dışına kaçıranlara iyi nazarda bakmayız. Merkez bankamızın varlığı 27,5 milyar liraydı şu an 117 milyar gibi bir rakamdayız. Yükselecek, şartlar ne olursa olsun” dedi.


"Bağımsız Türkiye'yi hazmedemiyorlar"

Sizler son günlerde sergilenen çifte standartları takip ediyorsunuz değil mi? Hans’a, Corc’a, Mayk’a göre değil Hasan’a Ali’ye Ahmet’e göre hareket etmemiz birilerini rahatsız ediyor.

Alışmışlar emir kipiyle hareket eden Türkiye’ye. Bağımsız Türkiye’yi hazmedemiyorlar.

"Bizi de BM'nin kararları bağlar"

Mesela ne yapmışız. Sözleşmemiz olan bir ülkeden vatandaşımız kışın üşümesin diye doğalgaz satın almışız. Diğer ülkeler gibi bizi de sadece BM’nin kararları bağlar. Türkiye bu kararları harfiyen uygulamıştır. Üstelik bizim yaptığımız işin müttefiklik ruhuna aykırı bir durumu da yok.

#AK Parti
#Recep Tayyip Erdoğan
6 yıl önce