|

Erdoğan'dan milli takıma destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Millilerin Finlandiya ile oynadığı maçı tribünden izlerken, karşılaşma öncesi teknik heyet ve millilere başarılar diledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/03/2017 Cumartesi
Güncelleme: 06:49 - 25/03/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Türkiye ile Finlandiya arasında dün akşam Antalya Stadı'nda oynanan maçı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da izledi. Erdoğan'ı, stat girişinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile diğer ilgililer karşıladı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Erdoğan ile birlikte stada gelerek maçı takip etti.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de düzenlediği mitingin ardından Antalya'ya geçerken, karşılaşma öncesi milli takımın soyunma odasına inerek, teknik heyet ve futbolcularla tek tek tokalaştı ve karşılaşma için başarılar diledi. Daha sonra protokol tribünündeki yerini alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine sevgi gösterilerinde bulunan Antalyalılar'ı da selamladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, maç sonrası ise millileri ayakta alkışladı.



ÜST DÜZEY GÜVENLİK


Karşılaşma öncesi Antalya Stadyumu çevresinde güvenlik seviyesi üst düzeye çıkarıldı. Stat çevresinde özel hareket polisleri ile atlı birlikler önlem alırken, bomba imha uzmanı polisler, eğitimli polis köpekleri ile birlikte bomba araması yaptı.



#Cumhurbaşkanı
#Recep Tayyip Erdoğan
#A Milli Takım
7 yıl önce