|

Erdoğan’ın yanındayız

MHP Lideri Bahçeli, partisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında olduğunu söyledi. Bahçeli, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Suriye ve Irak politikasında tutarlılık ve kararlılık görülmektedir. Zamanı geldiğinde her türlü çabanın ortaya koyulacağı görülmektedir. Anlaşılıyor ki Cumhurbaşkanımız olaylara çok yönlü bakıyor. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/10/2017 Pazar
Güncelleme: 03:00 - 8/10/2017 Pazar
Yeni Şafak
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

MHP lideri Bahçeli, İdlib harekatıyla ilgili ‘’Kendilerine başarılar diliyoruz. MHP bu tutarlı politikalar devam ettiği sürece terörle mücadelede yılgınlığa düşmemek kaydıyla yanındadır’’ dedi.

MHP lideri Bahçeli, İdlib harekatı ile ilgili “Bu tutarlı politikalar devam ettiği sürece ve terörle mücadelede belli bir yılgınlığa düşmemek kaydıyla Milliyetçi Hareket Partisi, Sayın Cumhurbaşkanının yanındadır” dedi. MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 14’üncü döneminin açılışını yaptı.

TUTARLILIK GÖRÜLÜYOR

İdlib harekatı hakkında değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Suriye ve Irak’ta takip etmiş oldukları politikalarda bir tutarlık görülmektedir. Zamanı geldiğinde de her türlü çabanın ortaya koyulacağı anlaşılmaktadır. O bakımdan İdlib’deki gelişmeler zannediyorum belli bir istişare sonucunda oluşmuş durumlardır” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN KARARLI BİR DAVRANIŞ İÇERİSİNDE

Bahçeli, “Türkiye de kendi güvenliği ve orada yaşayan insanlarımızın güvenliği açısından da her türlü tedbiri almış, askeri güç başta olmak üzere bütün unsurlarıyla olayları yakından takip etmektedir. Bunun böyle devam edeceği inancındayız. Sayın Cumhurbaşkanımız da perşembe günü yapılmış görüşme sırasında bu konularda bizimle de paylaştıkları unsurlar olmuştur. Bunlara dikkat ettiğimiz vakit anlaşılıyor ki Sayın Cumhurbaşkanı çok yönlü, olayları takip ediyor. Olaylara vakıf hale gelmiş ve kararlı bir davranış içerisinde bulunuyor. O bakımdan kendilerine başarılar diliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu tutarlı politikalar devam ettiği sürece Sayın Cumhurbaşkanının yanındadır.”

KERKÜK SEVDALILARI İLE BUGÜN BULUŞACAK

“Kerkük Türk’tür Türk kalacak” ifadelerini her fırsatta dile getiren Bahçeli, bugün Ankara'da “Kerkük Sevdalıları” ile buluşacak. Bahçeli konuşmasında Irak’ın toprak bütünlüğünü vurgulayacak, Kerkük ve Musul’daki Türkmenlerin her zaman yanlarında olduklarını belirtecek.

#​MHP
#Devlet Bahçeli
#İdlib
#Recep Tayyip Erdoğan
7 yıl önce