|

'Eren'in katilleri bayramda da aranıyor

Karadeniz Bölgesi’nde bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik başlatılan ’Eren Bülbül’ Operasyonu Kurban Bayramı’nda da sürüyor.

Yeni Şafak
14:59 - 1/09/2017 Cuma
Güncelleme: 15:06 - 1/09/2017 Cuma
IHA
​Karadeniz Bölgesi’nde bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik başlatılan 'Eren Bülbül' Operasyonu Kurban Bayramı’nda da sürüyor.
​Karadeniz Bölgesi’nde bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik başlatılan 'Eren Bülbül' Operasyonu Kurban Bayramı’nda da sürüyor.

Trabzon’un Maçka ilçesinde 11 Ağustos günü PKK’lı teröristlerin açtığı ateş sonucu Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile 15 yaşındaki Eren Bülbül şehit olmuştu. Olayın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şehit Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül’ü telefonla aramış ve "Eren’in kanını yerde koymayacağız. Çok daha farklı bir biçimde inşallah intikamını alacağız" demişti.

  • Bu görüşmeden kısa bir süre sonra bölgeye gelen Türk Silahlı Kuvvetlerinin seçkin timleri JÖAK ve JÖPER’ler bölgede JÖH ve PÖH’ler ile beraber operasyonlarını sürdürüyor. Operasyon alanlarını genişleterek dağ taş eli kanlı teröristleri arayan timler Kurban Bayramı’nda da operasyonlarını aralıksız sürdürüyor.

Öte yandan JÖAK ve JÖPER’in öncülüğünde icra edilen operasyonlara harekete duyarlı ve termal görüş sağlayan drone ile iz süren özel eğitimli köpekler de destek veriyor.

#Eren Bülbül
#Karadeniz
7 yıl önce