|

Ergun Babahan'dan suikast tetikçiliği

Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yönelik olarak PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıya işaret eden Özgür Gündem yazarı Ergun Babahan, "Faşizme destek veren herkes bedelini ödeyecektir. Buna Kılıçdaroğlu da dahil. Bu henüz başlangıç" ifadesiyle darbe girişiminin karşısında duranların suikast girişimlerine uğrayacağı yönünde tehditler savurdu.

Yeni Şafak
15:54 - 25/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 23:04 - 25/08/2016 Perşembe
Yeni Şafak

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun konvoyu Artvin'e giderken Ardanuç yakınlarındaki Yanıklı mevkinde PKK'lı teröristlerin jandarmanın öncü aracına saldırısı sonucu çatışma çıktı. Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu, 1 askerin şehit olduğu öğrenildi. Saldırıda iki astsubay ise hafif yaralandı.



PKK'nın yayın organı olduğu gerekçesiyle kapatılan Özgür Gündem Gazetesi'nde köşe yazarı olan Ergun Babahan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yönelik olarak PKK'lılarca düzenlenen saldırının ardından skandal açıklamalarda bulundu.






"Bu henüz başlangıç"

Ergun Babahan, Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu skandal açıklamada 'bu daha başlangıç' çığırtkanlığı yaptı.



"Faşizme destek veren herkes bedelini ödeyecektir. Buna Kılıçdaroğlu da dahil. Bu henüz başlangıç" ifadesiyle suikast girişimlerinin süreceğine işaret eden Babahan, 15 Temmuz darbe girişiminin karşısında duranlara dikkati çekti.



CHP'lilere tehditler savurdu

Bir diğer tweetinde CHP'lilere adeta gözdağı veren ve tehditkar açıklamalarda bulunan Babahan, "Cemaatle başladı, Kürtlere döndü, sonra sıra CHP'lilere gelecek" dedi.















#Ergun Babahan
#Özgür Gündem
#Kemal Kılıçdaroğlu
8 yıl önce