|

Eroğlu: Bu kadar büyük hain olunamaz

FETÖ hainlerine karşı gereken her türlü mücadele verileceğini belirten Bakan Eroğlu, "FETÖ meğer PKK ile iş birliği içerisindeymiş. Bunlar ne büyük hainlermiş. Bu kadar büyük hain olunamaz" diye konuştu.

Yeni Şafak
20:58 - 8/09/2016 Perşembe
Güncelleme: 21:12 - 8/09/2016 Perşembe
AA

Temel atma töreni için Kütahya'ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kütahya Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde ilin yöneticileriyle bir araya geldi. Eroğlu, bakanlığıyla ilgili Kütahya'ya yapılan ve yapılacak yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.



Daha sonra AK Parti Kütahya İl Başkanlığına geçen Eroğlu, buradaki konuşmasında, bakanlığı döneminde Kütahya'ya çok sayıda yatırım yapıldığını söyledi.



Bakanlığıyla ilgili 84 projenin 44'ünün tamamlandığını belirten Eroğlu, bakanlık olarak Kütahya'ya 118 milyon liralık yeni yatırımlar gerçekleştireceklerini anlattı.



Eroğlu, "Biz hükümet ve bakanlık olarak Kütahya'ya çok değer veriyoruz. Kütahya, AK Parti'den önceki hükümetler döneminde adeta unutulmuş bir şehirdi. Burada hiçbir yatırım yoktu. Biz iktidara geldikten sonra Kütahya'ya 13 yılda 9 milyar lira yatırım gerçekleştirdik. Bunun 1 milyar lirası bakanlığımıza ait yatırımlar." bilgisini verdi.



Terör hadisesini tamamen bitireceğiz


Terörle mücadele konusuna da değinen Eroğlu, şöyle konuştu:



"Terör hadisesini tamamen bitireceğiz. FETÖ hainlerine karşı gereken her türlü mücadele verilecek. FETÖ meğer PKK ile iş birliği içerisindeymiş. Bunlar ne büyük hainlermiş. Bu kadar büyük hain olunamaz. Zaten adamın yüzünde meymenet yok. Yüzünde meymenet olmayan bir adamın arkasından nasıl gidersin? 1 dolara nasıl kendini satarsın? Bu sahtekar yok mehdiymiş. Bu adam sahte mehdi. Tarih boyunca birçok sahte mehdi çıktı. Bu adam alçağın teki. İçimize girmiş İngiliz casusu Lawrence gibi bugünkü haliyle modern Lawrence. Netice olarak terörü hükümet olarak bitirmeye karar verdik. Allah'ın izniyle askerimizle polisimizle tüm terör örgütlerinin inlerine gireceğiz."



Darbe girişiminde Türk milletinin dik duruş sergilediğini anımsatan Eroğlu, "15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişiminde 241 şehidimiz var. Allah onlardan razı olsun. Bugün bu haldeysek, bugün anlımız dikse, bugün dünyaya mesaj vermişsek o şehitlerimizin sayesindedir." diye konuştu.



Eroğlu, daha sonra 15 Temmuz Şehitleri Seramik Fabrikası'nın temel atma törenine katılmak üzere Kütahya 2. Organize Sanayi Bölgesi'ne gitti.




#Kütahya
#FETÖ
#Orman ve Su İşleri Bakanı
#Veysel Eroğlu
#PKK
8 yıl önce