|

Ersöz: 14 Aralık bir başlangıç

Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, "Annemin vefatında, bugüne geliş sürecinde yaşadığımız acıların çok büyük katkısı var. 14 Aralık'ta başladı, bu daha henüz bir başlangıç. Diliyorum ki bu acıları bize yaşatanlar misliyle yaşasınlar" dedi.

Yeni Şafak
13:47 - 19/12/2014 Cuma
Güncelleme: 13:51 - 19/12/2014 Cuma
AA
Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, Ankara'da geçirdiği rahatsızlık sonucu 83 yaşında hayatını kaybeden annesi Yadigar Ersöz'ün cenaze törenine katılmak üzere Burdur'a geldi. Ersöz, cenaze töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. 


Ersöz, böyle bir günde bir şeyler söylemenin çok zor olduğunu ifade etti. 


"Annemin vefatında, bugüne geliş sürecinde yaşadığımız acıların çok büyük katkısı var. Diliyorum ki bu acıları bize yaşatanlar misliyle yaşasınlar" diyen Ersöz, şunları kaydetti:


"Hiçbir şey sonsuza kadar devam etmez. Herkesin bir sonu vardır. Her devrin de bir sonu vardır. Onlar da bunu görecekler. Türk milleti, Türkiye halkı bunu yaşayıp görecek. Hep beraber tanık olacağız. Görmekteyiz. Bundan sonra dahasını da göreceğiz. Bu iş burada bitmedi. Bu daha henüz bir başlangıç. 14 Aralık'ta başladı, işte hep beraber yaşıyoruz, görüyoruz. Bize bu acıları yaşatanlar misliyle görecek. Bu acılı günde daha fazla bir şey söylemek istemiyorum."


Yadigar Ersöz'ün cenazesi, Ulu Cami'de cuma namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.


Emekli Tuğgeneral Ersöz, Ergenekon davası kapsamında 15 Ocak 2009'da tutuklanmış, 17 Temmuz 2014'te serbest bırakılmıştı. Ersöz, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümüne ilişkin yargılandığı davada da 24 Kasım'da beraat etmişti.
#Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz
#14 Aralık
#levent ersöz
#paralel yapı
#ergenekon
9 yıl önce