|

Eşine kızdı evi havaya uçurdu

Fatih''te karısıyla tartışan bir kişi, vanasını açtığı mutfak tüpünü bomba gibi patlattı. Apartmanda büyük hasar meydana gelirken, sokak adeta savaş alanına döndü. Park halindeki araçlar zarar gördü.

Oktay Yıldırım
00:00 - 4/11/2013 Pazartesi
Güncelleme: 22:07 - 3/11/2013 Pazar
Yeni Şafak
Eşine kızdı evi havaya uçurdu
Eşine kızdı evi havaya uçurdu

Fatih''te eşine kızan bir kişi, evdeki mutfak tüpünü infilak ettirerek ortalığı savaş alanına çevirdi. Yavuz Sultan Selim Mahallesi Karadeniz Caddesi Şule Sokak''taki 5 katlı apartmanın giriş katında oturan Celal O. (50) ile eşi Necmiye O. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Necmiye O. evden ayrılırken, seyyar olarak pilavcılık yaptığı öğrenilen Celal O, evdeki mutfak tüpünün vanasını açarak ortamda gaz birikmesine ve patlamaya neden oldu. Patlamanın ardından sokak savaş alanına dönerken, apartmanda ve park halinde bulunan 7-8 araçta hasar meydana geldi.

BİNALAR BOŞALTILDI

Ailenin yaşadığı dairenin duvarlarının yıkıldığı, bazı pencerelerin yerlere savrulduğu görüldü. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Hasar gören apartman ile karşısındaki binalar tedbir amacıyla boşaltıldı. Sokağa gelen BEDAŞ ekipleri elektriği, İGDAŞ ekipleri de doğalgazı kesti. Olay yerine çağrılan bomba uzmanı ekipler de incelemelerde bulundu. Ağır yaralanan çılgın koca Celal O. ile ambulansla Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi''ne kaldırıldı. Patlamadan etkilenen ve biri kalp krizi geçiren 3 kişi de çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı.

10 yıl önce