|

Eski Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Haşimi'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü: Takdir ve saygıyı hak ediyor

Eski Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık el-Haşimi, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal için düzenlenen anma töreninde İnfitar suresini okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüde bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Haşimi, "Erdoğan İnfitar suresini birçok Arap’ın kekelediği yerde büyük bir fasihlikle okudu. Bu lider tüm takdir ve saygıyı hak ediyor" dedi.

09:30 - 18/04/2021 Pazar
Güncelleme: 09:55 - 18/04/2021 Pazar
Yeni Şafak
8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal, vefatının 28. yılında kabri başında anıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Özal için İnfitar suresini okudu.
8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal, vefatının 28. yılında kabri başında anıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özal için İnfitar suresini okudu.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal, vefatının 28. yılında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenle kabri başında anıldı. Erdoğan, merhum Cumhurbaşkanı Özal için İnfitar suresini okudu.



Büyük beğeni toplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kur'an okuduğu o anlara Eski Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık el-Haşimi'den övgü geldi.

"O kadar temiz okudu ki"

Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o anlarının videosunu paylaşan Haşimi, mesajının altına
"Erdoğan İnfitar suresini o kadar temiz okudu ki bir çok Arap’ın kekelediği yerde büyük bir fasihlikle okudu. 'En hayırlınız Kuran’ı öğrenip öğretendir.' Bu lider tüm takdir ve saygıyı hak ediyor"
notunu düştü.

"Halkına sahip çıkıyor"

Haşimi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın
'dinine bağlı, halkına sahip çıkan'
biri olduğunu söyledi.



#Eski Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı
#Tarık el-Haşimi
#Turgut Özal
#İnfitar Suresi
#Kur'an
#Övgü
#Cumhurbaşkanı Erdoğan
3 yıl önce
default-profile-img